1. keuken
  2. De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M.

Merk

DeLonghi

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

ESE-servings, Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M.

De De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M staat garant voor de perfecte koffie. Dankzij de 6 voorgeprogrammeerde koffierecepten kan je binnen enkele minuten genieten van een cappuccino, latte, flat white, koffie, lungo of heet water. Deze pistonmachine beschikt over een ingebouwde bonenmaler met sensor. Hierdoor worden de koffiekorrels op dezelfde grootte gemalen, waardoor de smaak van de koffie consistent is. Ook de automatische tamper drukt de koffie op de juiste manier aan. Bovendien heeft deze machine twee melkopschuimmethodes. Je kunt kiezen voor volledig automatisch met de melkkan of op traditionele wijze met de stoompijp en een melkkannetje. Wees je er wel van bewust dat het wat tijd en geduld vergt om te leren hoe je met een pistonmachine smaakvolle koffie kunt zetten. Dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine.

Pluspunten
  • De pistonmachine maakt automatisch schuim van melk uit het meegeleverde melkreservoir. De automatische tamper drukt de gemalen koffie aan voor een gelijkmatig resultaat. Je kunt binnen enkele minuten een cappuccino, latte, flat white, koffie, lungo of thee maken, dankzij de 6 vooraf ingestelde recepten.

Minpunten
  • Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met opties tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van ESE-servings, Gemalen koffie, Koffiebonen.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,5 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.