1. keuken
 2. Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart.

Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart.

Merk

Siemens

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,15 l

Aantal kopjes per zetbeurt

9

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart.

Met het Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart filterkoffiezetapparaat begin je iedere dag gemakkelijk met een verse kop koffie. De timer en klokfunctie stel je in zodat je altijd precies weet wanneer je koffie klaar is. Het afneembare waterreservoir van 1 liter vul je eenvoudig bij onder de kraan. Daarnaast geniet je altijd van een heerlijk aroma met de Aroma Sense Plus technologie, zelfs als je maar een paar kopjes koffie zet. Na gebruik schakelt het koffiezetapparaat zichzelf automatisch uit. De koffie blijft lekker warm in de roestvrijstalen thermoskan. Bovendien zorgt het compacte ontwerp ervoor dat het koffiezetapparaat weinig ruimte in beslag neemt. Zo kun je optimaal genieten van een heerlijke koffie die je altijd en overal klaar hebt.

Pluspunten
 • Met de timer stel je in wanneer de koffie voor je klaarstaat

  .

  -> Met de timer stel je in wanneer de koffie klaar is. In de thermoskan blijft de koffie langer warm en neem je de kan gemakkelijk mee naar de ontbijttafel

  .

  -> In de thermoskan houdt de koffie langer warmte vast en neem je de kan gemakkelijk mee naar de ontbijttafel. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je gemakkelijk voor hoeveel personen je koffie zet

  .

  -> Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je gemakkelijk bepalen hoeveel mensen je koffie kunt zetten.

Minpunten
 • De kunststof behuizing is minder duurzaam dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart.

Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,15 l. Per zetbeurt kun je hiermee 9 per zetbeurt zetten.

Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.