1. keuken
  2. SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS.

SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS.

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS.

De SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS heeft een unieke retro stijl die een warme, hedendaagse sfeer creëert in je keuken. De koffiemachine is eenvoudig in gebruik, met slechts 4 knoppen en een hendel om de tijd in te stellen. Met één zetbeurt is er genoeg koffie voor 10 personen, en je kunt de koffiesterkte en het volume aanpassen naar jouw smaak. Met de glazen kan en het waterreservoir kun je precies zien hoeveel water je moet toevoegen. De automatische druppelstop voorkomt dat er koffie over je aanrecht spat. Daarnaast houdt de warmhoudplaat de koffie 40 minuten lang warm, waarna de machine automatisch uitschakelt. Geniet van de perfecte kop koffie met de SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS. Deze machine heeft een unieke retro uitstraling en voegt een warme, hedendaagse sfeer toe aan je keuken. Hij is gemakkelijk te bedienen en de koffie blijft lekker warm dankzij de warmhoudplaat. Met de druppelstop voorkom je ongewenste vlekken op je aanrecht en de glazen kan en het waterreservoir helpen je de juiste hoeveelheid water toe te voegen. De SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS is jouw perfecte partner voor het perfecte kopje koffie.

Pluspunten
  • Met de instelbare koffiesterkte kan je jouw koffie naar jouw persoonlijke smaak zetten. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je gemakkelijk bepalen voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie 40 minuten op de juiste temperatuur.

Minpunten
  • De waterreservoir is niet uitneembaar, waardoor het minder gemakkelijk is om hem bij te vullen.

Veelgestelde vragen over SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS.

SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Glanzend afgewerkt.

SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar SMEG DCF02SSEU Geborsteld RVS. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.