1. keuken
  2. Solis Grind and Infuse Perfetta RVS.

Solis Grind and Infuse Perfetta RVS.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Solis Grind and Infuse Perfetta RVS.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Solis Grind and Infuse Perfetta RVS.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Solis Grind and Infuse Perfetta RVS.

Merk

Solis

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,6 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Solis Grind and Infuse Perfetta RVS.

De Solis Grind and Infuse Perfetta RVS is een ideale oplossing voor liefhebbers van een perfecte espresso. Met 25 verschillende maalstanden kun je de beste instellingen kiezen voor jouw smaak. De geïntegreerde bonenmaler biedt gemak en de geheugenfunctie onthoudt de instellingen voor je. De compacte machine neemt weinig ruimte in op je aanrecht. Binnen 45 seconden is de pistonmachine opgewarmd en klaar voor gebruik. Met de manometer bepaal je de juiste druk voor jouw espresso. Naast espresso bereid je ook thee met de heetwaterfunctie of schuim je melk voor een cappuccino. Let op, het is wel belangrijk dat je de juiste technieken beheerst om de koffie naar wens te zetten.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde koffiemolen kunt je koffie zetten van versgemalen koffiebonen. Via de ingebouwde manometer kun je zien met hoeveel druk je een espresso maakt, zodat je je bereiding hierop kunt aanpassen. Met het ruime waterreservoir van 2,6 liter kun je meerdere koppen koffie achter elkaar zetten, zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het zetten van koffie.

Veelgestelde vragen over Solis Grind and Infuse Perfetta RVS.

Solis Grind and Infuse Perfetta RVS. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Solis Grind and Infuse Perfetta RVS. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,6 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Solis Grind and Infuse Perfetta RVS. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Solis Grind and Infuse Perfetta RVS. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Solis Grind and Infuse Perfetta RVS. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.