1. keuken
 2. Philips Daily HD7462/20 Zilver.

Philips Daily HD7462/20 Zilver.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Philips Daily HD7462/20 Zilver.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Philips Daily HD7462/20 Zilver.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Philips Daily HD7462/20 Zilver.

Merk

Philips

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Philips Daily HD7462/20 Zilver.

De Philips HD7462/20 Daily Zilver is ontworpen om ervoor te zorgen dat je koffie altijd even lekker is. Het circulatie pijpje middenin de kan zorgt ervoor dat de smaak van de koffie goed verdeeld wordt. Met het waterreservoir kun je gemakkelijk en nauwkeurig de juiste hoeveelheid water bijvullen. De waterniveau indicator geeft aan hoeveel water er nog in het reservoir zit. Wil je in één keer 10 koppen koffie zetten? Dan vul je het reservoir tot aan de 10-kopsaanduiding. Na het zetten van de koffie blijft de koffie 40 minuten warm dankzij de warmhoudplaat. Ook is het apparaat eenvoudig te reinigen. Met de Philips HD7462/20 Daily Zilver geniet je iedere dag van een lekkere kop koffie. Met de Philips HD7462/20 Daily Zilver krijg je altijd de perfecte smaak van je koffie. Het circulatie pijpje middenin de kan zorgt ervoor dat de smaak van de koffie over de hele kan wordt verdeeld. Dankzij de waterniveau indicator kun je gemakkelijk bijvullen tot aan de juiste hoeveelheid. Ook kun je in één keer tot 10 koppen koffie zetten door het waterreservoir tot aan de 10-kopsaanduiding te vullen. Na het zetten van de koffie blijft de koffie 40 minuten warm gehouden door de warmhoudplaat. Daarnaast is het apparaat eenvoudig te reinigen. Geniet iedere dag van een lekkere kop koffie met de Philips HD7462/20 Daily Zilver.

Pluspunten
 • De pijp in het midden van de koffiekan zorgt voor een goede verdeling van de smaak door de kan te circuleren

  .

  Het warmhoudrooster houdt de koffie langer op temperatuur

  .

  Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je gemakkelijk bepalen voor hoeveel personen je koffie zet.

Minpunten
 • Zonder een instelbare koffiesterkte kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over Philips Daily HD7462/20 Zilver.

Philips Daily HD7462/20 Zilver. is een Filterapparaat, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

Philips Daily HD7462/20 Zilver. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,2 l. Per zetbeurt kun je hiermee 10 per zetbeurt zetten.

Philips Daily HD7462/20 Zilver. is gemaakt van Kunststof. Het is Mat & glanzend afgewerkt.

Philips Daily HD7462/20 Zilver. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Philips Daily HD7462/20 Zilver. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.