1. keuken
  2. Krups EA8918 Evidence.

Krups EA8918 Evidence.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Krups EA8918 Evidence.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Krups EA8918 Evidence.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Krups EA8918 Evidence.

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups EA8918 Evidence.

Met de Krups EA8918 Evidence kun je niet alleen 2 espresso's tegelijk maken, maar ook 2 cappuccino's of latte macchiato's. Met de 15 voorgeprogrammeerde dranken is er voor elk wat wils. Voeg een extra shot espresso toe voor een intensere smaak, of kies voor een romige latte macchiato met de meegeleverde melkkan. Na het maken van de drank schakelt het automatische reinigingsprogramma in. Dankzij het waterreservoir van 2,3 liter kun je meerdere kopjes achter elkaar zetten. Ideaal als je bezoek hebt! Het intuïtieve display met LED-verlichting geeft je alle informatie en de beschikbare opties.

Pluspunten
  • Je stopt de melkslang in de meegeleverde melkkan. Druk met één knopje op de extra shot espresso toe te voegen voor een sterke kop koffie. Je kunt niet alleen cappuccino's of espresso's zetten, maar ook twee latte macchiato's tegelijkertijd.

Minpunten
  • Hij heeft geen warmhoudplaat om de kopjes voor te verwarmen. Er is geen apart vakje voor gemalen koffie, waardoor het moeilijk is om een kopje decafeïnevrije koffie te zetten.

Veelgestelde vragen over Krups EA8918 Evidence.

Krups EA8918 Evidence. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

Krups EA8918 Evidence. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,3 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Krups EA8918 Evidence. is gemaakt van . Het is Glanzend afgewerkt.

Krups EA8918 Evidence. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Krups EA8918 Evidence. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.