1. keuken
  2. Sage the Barista Pro Stainless Steel.

Sage the Barista Pro Stainless Steel.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Sage the Barista Pro Stainless Steel.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Sage the Barista Pro Stainless Steel.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Sage the Barista Pro Stainless Steel.

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Pro Stainless Steel.

De Sage the Barista Pro Stainless Steel is ideaal voor echte koffieliefhebbers die de perfecte espresso of lungo willen zetten. Met de geavanceerde technologie en ingebouwde bonenmaler kan je de perfecte koffie zetten, precies zoals jouw bezoek het lekker vindt. De koffie komt nooit te warm of te koud uit de machine dankzij de PID temperatuurmeter waarmee je een constante zettemperatuur instelt. Ook het melkschuimen is een fluitje van een cent dankzij de krachtige stoompijp. Voel aan de buitenkant van het melkkannetje of de melk de juiste temperatuur heeft en schenk het dan in jouw kopje. Oefen wat, want een pistonmachine vereist meer techniek en geduld dan een volautomatische espressomachine. Maar als je de techniek eenmaal onder de knie hebt, dan zet je de lekkerste koffie die je ooit proefde!

Pluspunten
  • Door de ingebouwde temperatuurregelaar wordt je koffie niet verbrand, zodat het lekker smaakt

    .

    Met de automatische maling en dosering maalt de espressomachine precies de juiste hoeveelheid koffie voor je kopje. Dankzij de topklasse bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het apparaat heeft geen touchscreen display waarmee je gemakkelijk het menu doorloopt.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Pro Stainless Steel.

Sage the Barista Pro Stainless Steel. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Sage the Barista Pro Stainless Steel. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,9 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Sage the Barista Pro Stainless Steel. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Sage the Barista Pro Stainless Steel. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Sage the Barista Pro Stainless Steel. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.