1. keuken
  2. Domo DO725K Pro Grijs.

Domo DO725K Pro Grijs.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Domo DO725K Pro Grijs.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Domo DO725K Pro Grijs.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Domo DO725K Pro Grijs.

Merk

Domo

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Domo DO725K Pro Grijs.

Met de Domo DO725 Pro Grijs kun je genieten van een heerlijke espresso, lungo of cappuccino die je helemaal zelf bereidt. De geïntegreerde bonenmaler heeft 15 verschillende maalstanden, waarmee je de sterkte van de koffie zelf bepaalt. Het apparaat helpt je door middel van automatische maling en dosering, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste hoeveelheid. Je kunt 1 of 2 kopjes tegelijk zetten, met het ruime waterreservoir van 2,7 liter. Als de bonen of het waterreservoir leeg zijn, geeft het apparaat een seintje. Voor een cappuccino schuim je de melk op in een melkkannetje. Een pistonmachine vereist wat meer tijd en geduld dan een volautomatische espressomachine, maar als je eenmaal de smaakvolle koffie hebt geperfectioneerd, is het resultaat de moeite waard.

Pluspunten
  • Met de automatische maling en dosering malen de espressomachines precies genoeg koffie voor je kopje. Met de ingebouwde manometer kun je met hoeveel druk je een espresso zet zien, zodat je je bereiding hierop kunt aanpassen. Met het ruime waterreservoir van 2,7 liter kun je meerdere koppen koffie achter elkaar zetten.

Minpunten
  • Zonder een melkkan kun je geen melk opschuimen, deze moet je er los bij kopen.

Veelgestelde vragen over Domo DO725K Pro Grijs.

Domo DO725K Pro Grijs. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

Domo DO725K Pro Grijs. heeft een waterreservoir met een inhoud van 2,7 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Domo DO725K Pro Grijs. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

Domo DO725K Pro Grijs. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Domo DO725K Pro Grijs. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.