1. keuken
 2. KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood.

KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood.

Merk

KitchenAid

Type koffiezetapparaat

Ingebouwde pistonmachine, Pistonmachine

Type koffie

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood.

Met de KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood geniet je van koffie zoals die hoort te zijn. Het herkenbare, robuuste design met metalen behuizing zet je met dit apparaat gemakkelijk 1 of 2 shots espresso tegelijkertijd. Met de slimme temperatuursensoren en een constant watertemperatuur bereid je een rijke espresso met smeuïge cremalaag. Je duwt de koffie met de meegeleverde tamper in de filterdrager met een vlakke onderkant om de koffie gelijkmatig aan te duwen. Met de stoompijp maak je de espresso's om tot een melkspecialiteit, zoals een latte, cappuccino of een espresso macchiato. Hiervoor gebruik je de melkkan die bij de machine wordt meegeleverd. Het is belangrijk om te weten dat het tijd en geduld vereist om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, dit gaat veel minder gemakkelijk dan bij een volautomatische espressomachine. Maar als je de juiste technieken eenmaal onder de knie hebt, dan geniet je elke dag van heerlijke espressokoffie met de KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood.

Pluspunten
 • 1

  .

  De metalen behuizing is steviger dan een behuizing van kunststof. De metalen behuizing is sterker dan een behuizing van kunststof. 2

  .

  De filterdrager heeft een vlakke onderkant waardoor je de koffie gelijkmatig aanduwt. De filterdrager heeft een vlakke onderkant waardoor je de koffie egaal aandrukt. 3

  .

  Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm. Op de warmhoudplaat blijft je kopje koffie langer warm.

Minpunten
 • Zonder een bonenmaler kun je geen koffiebonen malen, deze kun je er los bij kopen

  .

  Zonder een display begeleidt het apparaat je niet door het menu met keuzes tijdens het zetten van koffie.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood.

KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood. is een Ingebouwde pistonmachine, Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie.

KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,4 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood. is gemaakt van Metaal. Het is afgewerkt.

KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar KitchenAid 5KES6503ECA Appelrood. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.