1. keuken
  2. Krups EA8150 Zwart.

Krups EA8150 Zwart.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met Krups EA8150 Zwart.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over Krups EA8150 Zwart.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties Krups EA8150 Zwart.

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups EA8150 Zwart.

Met de Krups EA8150 Zwart maak je thuis een kopje koffie gemaakt van versgemalen bonen. Het koffiezetapparaat is compact en makkelijk te bedienen met het LCD-scherm. Je kunt de temperatuur en de maalgraad op 3 verschillende niveaus instellen en je eigen favoriete recepten opslaan. Daarnaast maak je ook eenvoudig zelfgemaakte cappuccino's met behulp van het stoompijpje. Vul een kannetje met melk en plaats deze onder de stoompijp. De stoom verwarmt de melk en maakt er melkschuim van. Daarnaast geeft het apparaat automatisch een seintje wanneer het toe is aan een onderhoudsbeurt. De Krups EA8150 Zwart is een compact en stijlvol koffiezetapparaat, dat je helpt om thuis een heerlijke kop koffie te maken.

Pluspunten
  • Via het tekstdisplay begeleidt het apparaat je tijdens het koffiezetten door middel van een menu met keuze opties. Sla voor jezelf twee koffierecepten op door de sterke, hoeveelheid en temperatuur aan te passen. Dankzij het kleine formaat neemt deze minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere volautomaten.

Minpunten
  • Je schuimt zelf melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en gemakkelijker een cappuccino zet

    .

    Het maakt met 70,5 decibel veel meer geluid dan andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over Krups EA8150 Zwart.

Krups EA8150 Zwart. is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Koffiebonen.

Krups EA8150 Zwart. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,7 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

Krups EA8150 Zwart. is gemaakt van . Het is Glanzend afgewerkt.

Krups EA8150 Zwart. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar Krups EA8150 Zwart. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.