1. keuken
 2. SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen.

SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen.

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen.. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen.. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen.

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffie

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat, Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen.

Met de SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen ervaar je de luxe van thuis een smaakvolle espresso te zetten. De pistonmachine en koffiemolen zijn ontworpen met een stijlvol rood jasje en zorgen voor een verfijnde koffie-ervaring. De bonenmaler vermaalt de koffiebonen met 450 rotaties per minuut om je koffiebonen fijn te malen naar maar liefst 30 verschillende standen. Met de pistonmachine kun je de hoeveelheid koffie en watertemperatuur precies afstellen om een perfecte espresso te maken. Door de stoompijp kun je je koffie afmaken met een heerlijke schuimlaag. De machine onthoudt zelf wanneer het ontkalkt moet worden, zodat je altijd op de hoogte bent van de status. Als je met een pistonmachine koffie wilt zetten, is het belangrijk om de tijd en het geduld te nemen om de juiste technieken te leren. Zo zet je de perfecte espresso thuis.

Pluspunten
 • Met de meegeleverde koffiemolen kun je koffiebonen in 30 verschillende maalstanden fijnmalen

  .

  Met de instelbare watertemperatuur kun je de warmte van een espresso aanpassen naar jouw smaak

  .

  Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm.

Minpunten
 • Deze koffiemolen is aardig groot van formaat.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen.

SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen. is een Pistonmachine, specifiek gericht op het zetten van ESE-servings, Gemalen koffie.

SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen. heeft een waterreservoir met een inhoud van 1 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen. is gemaakt van Kunststof, Metaal. Het is Mat, Mat & glanzend afgewerkt.

SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen. is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar SMEG ECF01RDEU Rood + Koffiemolen. goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.