1. keuken
  2. JURA E8 Piano White (EB).

JURA E8 Piano White (EB).

5/5

Breng de barista in jezelf naar boven met JURA E8 Piano White (EB).. Lekker de dag beginnen met je eigen heerlijk gezette kopje koffie voordat je de deur uitgaat. Bepaal zelf de bonen die je koopt voor een persoonlijke touch. Hier lees je alles over JURA E8 Piano White (EB).. Bekijk de specificaties en lees de beschrijving, zodat je precies weet wat dit koffiezetapparaat jou te bieden heeft.

 

Specificaties JURA E8 Piano White (EB).

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffie

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA E8 Piano White (EB).

De JURA E8 Piano White (EB) biedt je veel mogelijkheden. Je kunt kiezen uit 13 verschillende koffiespecialiteiten, variërend van een flat white, cortado tot een lungo barista. Wil je een sterke koffie? Voeg dan eenvoudig een extra shot espresso toe. De koffiemachine onthoudt jouw recept en biedt je de mogelijkheid om koffiespecialiteiten gemakkelijk van elkaar te scheiden. Met het kleurendisplay en 6 toetsen bedien je de machine eenvoudig. De Professional Aroma Grinder maalt de koffiebonen op de juiste manier fijn, waardoor alle koffiearoma's het beste naar voren komen. De koffiezetapparaat is gemaakt van topklasse bouwkwaliteit en heeft 25 maanden garantie. Koop je de JURA E8 bij Coolblue? Dan krijg je deze garantie van JURA. Zij verlenen deze garantie door reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat. Zo heb je altijd een koffiezetapparaat van topklasse onderhoudsgemak.

Pluspunten
  • Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar óók een flat white en een lungo barista. Kies uit 13 koffiespecialiteiten waarvan je de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden. Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar óók een flat white en een lungo barista. Kies uit 13 koffiespecialiteiten waarvan je de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties. Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar óók een flat white en een lungo barista. Kies uit 13 koffiespecialiteiten waarvan je de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Je zet geen twee melkspecialiteiten tegelijkertijd. Je bedient de koffiemachine niet via de app, hiervoor heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over JURA E8 Piano White (EB).

JURA E8 Piano White (EB). is een Volautomatische espressomachine, specifiek gericht op het zetten van Gemalen koffie, Koffiebonen.

JURA E8 Piano White (EB). heeft een waterreservoir met een inhoud van 1,9 l. Per zetbeurt kun je hiermee 2 per zetbeurt zetten.

JURA E8 Piano White (EB). is gemaakt van . Het is Mat & glanzend afgewerkt.

JURA E8 Piano White (EB). is te koop bij meerdere webshops. De beste deal vind je echter hier.

Wij hebben uitgezocht waar JURA E8 Piano White (EB). goedkoop aan te kopen is. Bekijk de webshop met de prijs hier.