1. keuken
  2. Bosch SMS2HTW72E / Vrijstaand.

Bosch SMS2HTW72E / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SMS2HTW72E / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SMS2HTW72E / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SMS2HTW72E / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

48,7 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Bosch SMS2HTW72E / Vrijstaand.

Met de Bosch SMS2HTW72E heb je een flexibele en gebruiksvriendelijke vaatwasser. De Home Connect App geeft je direct inzicht in de status van je vaatwasser. Je kunt hier ook de gegevens invullen over de vaat en het programma dat het beste bij de vaat past. Het wasmiddel wordt gelijkmatig gedoseerd, waardoor je geen wasmiddel verspilt. Het tablet valt in een speciaal bakje, waardoor het wasmiddel snel oplost en zich verspreidt door de vaatwasser. Door de flexibele indeling kun je de vaatwasser zo inrichten als jij dat wil. Ook is er ruimte voor grote pannen en schalen. Met de Bosch SMS2HTW72E heb je altijd schone vaat.

Pluspunten
  • Met de potentiële energie- en waterbesparing van de helft belastingsfunctie, kun je energie en water besparen als je vaatwasser niet volledig vol is

    .

    Met de bijbehorende app kun je je vaatwasser bedienen waar en wanneer je maar wilt.

Minpunten
  • Met een basisklasse waskwaliteit is wassen van je vaat minder goed.

Veelgestelde vragen over Bosch SMS2HTW72E / Vrijstaand.

Bosch SMS2HTW72E / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SMS2HTW72E / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 48,7 kg.

Bosch SMS2HTW72E / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SMS2HTW72E / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SMS2HTW72E / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.