1. keuken
 2. Siemens SR25ZW11ME / Vrijstaand.

Siemens SR25ZW11ME / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens SR25ZW11ME / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens SR25ZW11ME / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens SR25ZW11ME / Vrijstaand.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 45 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

44,57 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

C

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Siemens SR25ZW11ME / Vrijstaand.

De Siemens SR25ZW11ME is een energiezuinige vrijstaande vaatwasser die gebruik maakt van geavanceerde technologie. De innovatieve zeolietkorrels zetten vocht om in warme lucht, waardoor je gemakkelijk plastic bakjes droogt en ook nog eens laag energiegebruik hebt. Deze korrels hoef je nooit te vervangen. Je kunt kiezen uit 6 verschillende vaatwasprogramma's, afgestemd op jouw soort vaat. Kies voor het intensieve programma voor aangekoekte lasagneschalen, of een behoedzaam programma voor je kostbare wijnglazen. Je hebt alle tijd om je programma's aan te zetten, zelfs tijdens het thuiswerken of studeren. Daarnaast heeft de Siemens SR25ZW11ME een geluidsniveau van 43 decibel, zodat je geen last hebt van harde geluiden. Ook is er een speciale app beschikbaar waarmee je de vaatwasser op afstand kunt bedienen. Met de Siemens SR25ZW11ME profiteer je van de laatste technologische innovaties, en geniet je van een optimale reiniging en droging met een laag energiegebruik. Met de Siemens SR25ZW11ME reinig je en droog je zeer energiezuinig. Deze vrijstaande vaatwasser maakt gebruik van innovatieve zeolietkorrels die vocht omzetten in warme lucht. Hierdoor droog je gemakkelijk plastic bakjes en betaal je weinig energiekosten per jaar. De korrels hoeven nooit vervangen te worden. Er zijn 6 verschillende vaatwasprogramma's beschikbaar voor ieder soort vaat. Kies het intensieve programma voor aangekoekte lasagneschalen of een behoedzaam programma voor je kostbare wijnglazen. Je kunt de vaatwasser op elk moment aanzetten, zelfs.

Pluspunten
 • Deze vaatwasser is erg zuinig met energieklasse C

  .

  Met een geluidsniveau van 43 decibel behoort deze vaatwasser tot één van de stilste in ons assortiment

  .

  Zeoliet korrels zorgen voor een sneller en beter droogresultaat.

Minpunten
 • Er is geen antibacterieel programma voor een extra grondige reiniging van je vaat.

Veelgestelde vragen over Siemens SR25ZW11ME / Vrijstaand.

Siemens SR25ZW11ME / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 45 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Siemens SR25ZW11ME / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 44,57 kg.

Siemens SR25ZW11ME / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens SR25ZW11ME / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens SR25ZW11ME / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.