1. keuken
  2. Samsung RB34A7B5DCE Bespoke.

Samsung RB34A7B5DCE Bespoke.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung RB34A7B5DCE Bespoke.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung RB34A7B5DCE Bespoke. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung RB34A7B5DCE Bespoke.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 185,3 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 65,8 cm

Gewicht

70 kg

Kleur

Crème

Energieklasse

D

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Samsung RB34A7B5DCE Bespoke.

De Samsung RB34A7B5DCE Cotta Beige is een stijlvolle koel-vriescombinatie met een crèmekleurige uitstraling. Met Space Max technologie heb je voldoende ruimte om de boodschappen van 3 of 4 gezinsleden te bewaren. De Optimal Fresh + lade heeft twee zones met verschillende temperatuurstanden, waarvan de linkerzone koeler is. Hierin bewaar je bijvoorbeeld je biefstuk. Ook heeft de koel-vriescombinatie een Humidity Fresh + lade, waar je de luchtvochtigheid aanpast. Zo blijft je krop sla langer vers. Dankzij de Metal Cool Plate houdt de koelkast de koude lucht langer vast, ook als je de deur opent. Bovendien kun je rekenen op lage jaarlijkse energiekosten door de energieklasse D en een lager geluidsniveau.

Pluspunten
  • Met de Metal Cool Plate voorkom je dat er koude lucht ontsnapt als je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. Met zijn lage geluidsniveau van 35 decibel merk je nauwelijks dat de koelkast aanstaat. Met een energieklasse D is de koelkast zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu.

Minpunten
  • Er is geen hendel aanwezig om de koelkastdeur snel en gemakkelijk te openen.

Veelgestelde vragen over Samsung RB34A7B5DCE Bespoke.

Samsung RB34A7B5DCE Bespoke. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 185,3 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 65,8 cm

De plaatsingoptie voor Samsung RB34A7B5DCE Bespoke. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 70 kg.

Samsung RB34A7B5DCE Bespoke. komt standaard in het Crème. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung RB34A7B5DCE Bespoke. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung RB34A7B5DCE Bespoke. heeft een kabellengte van 2 m.