1. keuken
  2. Siemens HB513ABR1.

Siemens HB513ABR1.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens HB513ABR1.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens HB513ABR1. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens HB513ABR1.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

31,44 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Siemens HB513ABR1.

De Siemens HB513ABR1 is een oven met veel functies die je keuken compleet maken. Je kunt gedaan met de middelmatige bereidingskwaliteit genieten van volle smaken. De turbo hetelucht verwarmt snel en gelijkmatig, zodat je meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. Je kunt zelfs de taart voorverwarmen en binnen een paar minuten klaar hebben. Maar het beste is dat het energie besparen nooit een probleem is. De oven heeft een geavanceerde warmte-isolatietechnologie waardoor je energieverbruik lager is dan dat van andere ovens. De oven is voorzien van een timer en een kookwekker, waarmee je precies kunt afstellen hoe lang je gerecht moet worden gekookt. Zo krijg je altijd de perfecte bereiding. De oven heeft ook een praktische automatische reinigingsfunctie. Met de handige 'Easy Clean' -modus kun je met een druk op de knop je oven snel en hygiënisch reinigen. Kortom, de Siemens HB513ABR1 is een oven met veel voordelen die je keuken compleet maken!

Pluspunten
  • Met een bereidingskwaliteit van middenklasse heb je meer mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. Je bedient de oven erg gemakkelijk dankzij topklasse gebruiksgemak. Dankzij turbo heteluchtbakken kun je gerechten op meerdere niveaus bereiden.

Minpunten
  • De oven heeft geen reinigingsfunctie om vuilresten los te weken of te verbranden.

Veelgestelde vragen over Siemens HB513ABR1.

Siemens HB513ABR1. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens HB513ABR1. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 31,44 kg.

Siemens HB513ABR1. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens HB513ABR1. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens HB513ABR1. heeft een kabellengte van 1,2 m.