1. keuken
  2. ETNA KCV178NZWA.

ETNA KCV178NZWA.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA KCV178NZWA.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA KCV178NZWA. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA KCV178NZWA.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 178,5 cm

Breedte: 59 cm

Diepte: 59,5 cm

Gewicht

57 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

F

Kabellengte

2 m

Omschrijving van ETNA KCV178NZWA.

De ETNA KCV178NZWA is de perfecte koel-vriescombinatie om uw boodschappen op te slaan voor 3 tot 4 personen. De dispenser maakt het gemakkelijk om een koel glas water te pakken. Met de luchtcirculatie wordt de bovenkant net zo koel als de onderkant, waardoor u uw zelfgemaakte crème brûlée overal neer kunt zetten. De buitenkant van de koelkast is gemaakt van roestvrijstaal en de condensor is afgedekt, waardoor stof geen kans krijgt om op het rooster te vallen. Hierdoor verbruikt de koelkast geen extra energie. In de 3 doorzichtige vrieslades kunt u een brood, diepvriespizza's en dozen bevroren fruit bewaren. De No Frost techniek zorgt ervoor dat u het vriesgedeelte niet hoeft te ontdooien. De ETNA KCV178NZWA biedt de perfecte balans tussen koelen en vriezen, waardoor uw boodschappen langer vers blijven.

Pluspunten
  • De waterdispenser levert je snel een koud glas water. Met No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Dankzij de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel.

Minpunten
  • Met energieklasse F is het geen energiezuinige koelkast

    .

    Er is geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over ETNA KCV178NZWA.

ETNA KCV178NZWA. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 178,5 cm
Breedte 59 cm
Diepte 59,5 cm

De plaatsingoptie voor ETNA KCV178NZWA. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 57 kg.

ETNA KCV178NZWA. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA KCV178NZWA. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA KCV178NZWA. heeft een kabellengte van 2 m.