1. keuken
 2. Miele H 2761 B CLST.

Miele H 2761 B CLST.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele H 2761 B CLST.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele H 2761 B CLST. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele H 2761 B CLST.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 56 cm

Diepte: 55 cm

Gewicht

47 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Miele H 2761 B CLST.

De Miele H 2761 B CLST is een professionele oven die je helpt bij het bereiden van een verscheidenheid aan gerechten. Dankzij de telescopische rails is het mogelijk om gemakkelijk bakplaten en ovenschotels te verplaatsen zonder dat je je verbrand. Met turbo hetelucht kun je meerdere pizza's tegelijkertijd bakken. De pizza's worden gelijkmatig bruin en hebben dezelfde temperatuur. De speciale gecoate wanden voorkomen dat er etensresten aankoeken, zodat je de oven snel weer schoon kunt krijgen. Met de ontdooifunctie kun je etenswaren snel ontdooien zonder dat je deze hoeft te verwarmen. Je kunt met deze oven dus gemakkelijk een boterham voor het ontbijt of een pangafilet voor in je curry bereiden. De Miele H 2761 B CLST is een multifunctionele oven die je helpt bij het bereiden van alle soorten gerechten. De telescopische rails geven je de mogelijkheid om gemakkelijk bakplaten en ovenschotels te verplaatsen, zodat je geen risico loopt om je te verbranden. Met turbo hetelucht kun je meerdere pizza's tegelijkertijd bakken en hebben deze dezelfde temperatuur. De speciale gecoate wanden voorkomen dat er etensresten aankoeken. Hierdoor krijg je de oven snel weer schoon. Met de ontdooifunctie kun je etenswaren snel ontdooien, perfect voor als je snel een boterham voor het ontbijt of een pangafilet voor in je curry wilt bereiden. De Miele H 2761 B CLST is dus de perfecte oven voor het bereiden van al jouw favoriete gerechten.

Pluspunten
 • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten

  .

  Met een telescopische rail kun je je gerecht uit de oven halen zonder dat je jezelf brandt

  .

  Met behulp van turbo-hetelucht kun je gerechten bakken op verschillende inschuiftrughoogtes.

Minpunten
 • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Miele H 2761 B CLST.

Miele H 2761 B CLST. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59 cm
Breedte 56 cm
Diepte 55 cm

De plaatsingoptie voor Miele H 2761 B CLST. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 47 kg.

Miele H 2761 B CLST. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele H 2761 B CLST. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele H 2761 B CLST. heeft een kabellengte van 2 m.