1. keuken
  2. Siemens SR23EW28KE / Vrijstaand.

Siemens SR23EW28KE / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens SR23EW28KE / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens SR23EW28KE / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens SR23EW28KE / Vrijstaand.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 45 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

41,2 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

Omschrijving van Siemens SR23EW28KE / Vrijstaand.

De Siemens SR23EW28KE is een ruimtebesparende vrijstaande vaatwasser die perfect past in elke keuken. Je kunt de vaatwasser gemakkelijk vullen met 9 couverts. Met de innovatieve varioSpeed Plus functie kort je het wasprogramma in, zodat je vaat tot 3 keer sneller schoon is. Daarnaast is er een speciale intensiveZone waar je ovenschaal met aangekoekte resten wordt schoongespoeld. Dankzij de Home Connect app kun je ook vanuit je luie stoel de vaatwasser aanzetten. Zo hoef je nooit meer op te staan tijdens je favoriete serie. Daarnaast beschikt de Siemens SR23EW28KE over een energiezuinige A+++ motor en een stil wasprogramma, zodat je vaatwasser zo weinig mogelijk storend is in je huis.

Pluspunten
  • Druk op de VarioSpeed-functie en je vaatwasser is 3 keer sneller klaar. Koppel je vaatwasser aan de Home Connect-app en bedien de vaatwasser vanaf je telefoon.Hij heeft een middenklasse waskwaliteit, dus was je vaat beter dan het gemiddelde vaatwassersysteem.

Minpunten
  • De vaatwasser is niet uitgerust met zeolietkorrels voor een snellere en betere droging.

Veelgestelde vragen over Siemens SR23EW28KE / Vrijstaand.

Siemens SR23EW28KE / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 45 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Siemens SR23EW28KE / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 41,2 kg.

Siemens SR23EW28KE / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens SR23EW28KE / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens SR23EW28KE / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .