1. keuken
  2. ETNA OPS916MZ.

ETNA OPS916MZ.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA OPS916MZ.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA OPS916MZ. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA OPS916MZ.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 56,4 cm

Gewicht

28,4 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

2 m

Omschrijving van ETNA OPS916MZ.

Met de ETNA OPS916MZ kun je elk gerecht precies zo bereiden als je het wil. De combi stoomoven is uitgerust met SteamAssist waarmee je met een extra dosis stoom je broodjes knapperig en je taarten extra luchtig bakt. De oven heeft 22 automatische programma's waarmee je je gerecht op de juiste manier bereidt. Voor pizza's is er de pizzastand, waarmee je een extra knapperige bodem kunt bereiden. Ook heeft de oven pyrolyse, waarmee de oven zichzelf schoonbrandt. Alle viezigheid en vet veranderen in as, waardoor je gemakkelijk de oven schoonveegt met een vochtige doek.

Pluspunten
  • Met het pyrolyse reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet. Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden om gerechten te bereiden. Met de topklasse bedieningsgemak bedient u de oven erg gemakkelijk.

Minpunten
  • De stoomfunctie is alleen geschikt voor het rijzen van deeg of het bakken van brood.

Veelgestelde vragen over ETNA OPS916MZ.

ETNA OPS916MZ. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 56,4 cm

De plaatsingoptie voor ETNA OPS916MZ. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 28,4 kg.

ETNA OPS916MZ. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA OPS916MZ. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA OPS916MZ. heeft een kabellengte van 2 m.