1. keuken
  2. LG GBP62MCNBC.

LG GBP62MCNBC.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GBP62MCNBC.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GBP62MCNBC. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GBP62MCNBC.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 67,5 cm

Gewicht

86 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

B

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GBP62MCNBC.

De LG GBP62MCNBC is een koelkast met een modern design. De koelkast is voorzien van een handig LED-display, waarmee je eenvoudig de temperatuur kunt instellen. Dankzij de NoFrost-technologie wordt je koelkast automatisch gedefrost, zodat je nooit meer handmatig hoeft te ontdooien. Daarnaast is de koelkast ook voorzien van een BioShield-technologie. Hiermee worden bacteriën en schimmels verwijderd, zodat al je boodschappen langer vers blijven. Bovendien heeft de LG GBP62MCNBC ook een praktische MultiAirFlow-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de lucht door de koelkast wordt verdeeld, zodat je boodschappen sneller koelen. Ook is de koelkast voorzien van een Silent Mode-functie. Hiermee kun je de geluidssterkte van de koelkast aanpassen, zodat je in alle rust van je maaltijd kunt genieten.

Pluspunten
  • Met Fresh Converter kies je de optimale temperatuur voor jouw soort boodschappen. De DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast vast wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. De koelkast is met een energieklasse B zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu. Met Fresh Converter kunt u de optimale temperatuur voor uw soort boodschappen kiezen. De DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast vast wanneer u de deur opent, zodat uw boodschappen langer vers blijven. De koelkast is met een energieklasse B zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu.

Minpunten
  • Heeft geen hefboom, waardoor je de koelkastdeur niet snel en eenvoudig opent.

Veelgestelde vragen over LG GBP62MCNBC.

LG GBP62MCNBC. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 67,5 cm

De plaatsingoptie voor LG GBP62MCNBC. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 86 kg.

LG GBP62MCNBC. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GBP62MCNBC. zit in energieklasse: B.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GBP62MCNBC. heeft een kabellengte van 2,25 m.