1. keuken
  2. Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP.

Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 161 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

66,546 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP.

Vriezer "Deze vriezer heeft 4 vaste lades en een extra grote bovenlade. Hierdoor kun je de voedingsmiddelen overzichtelijk opbergen. Zodat je altijd weet waar je je gevroren producten staan. De vriezer heeft een NoFrost - technologie, waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien. Met de QuickFreezing functie bevries je vers voedsel snel. Je voedsel staat bevroren binnen 2 uur. De vriezer zit aan de rechterzijde.". Met deze Siemens KS29VVWEP en GS29NVWEP heb je een koelkast en vriezer met hetzelfde uiterlijk. Met de meegeleverde verbindingsset koppel je de modellen gemakkelijk aan elkaar. De koelkast heeft voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. In de vershoudzone met instelbare luchtvochtigheid bewaar je je etenswaren langer. Het easyAccess plateau schuif je uit, zodat je gemakkelijk een pot mosterd achter in de koelkast pakt. Met de superCooling functie verlaag je tijdelijk de temperatuur in de koelkast. De vriezer heeft 4 vaste lades en een extra grote bovenlade, waardoor je de voedingsmiddelen overzichtelijk kunt opbergen. De NoFrost - technologie zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Met de QuickFreezing functie bevries je vers voedsel snel binnen 2 uur. De koelkast zit links en de vriezer rechts. Hiermee ben je verzekerd van een perfecte koeling van alle etenswaren.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een koelkast en een vriezer in huis. In de koele zone van de koelkast blijven groente en fruit langer vers. Je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien dankzij No Frost.

Minpunten
  • Het gewicht en de omvang van de modellen kunnen de levering bemoeilijken, let dus goed op of deze op de gewenste plaats passen

    .

    Beide modellen hebben geen beschermde condensor, waardoor extra onderhoud nodig is.

Veelgestelde vragen over Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP.

Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 161 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 66,546 kg.

Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP. heeft een kabellengte van 2,3 m.