1. keuken
  2. Miele H 7165 BP.

Miele H 7165 BP.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele H 7165 BP.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele H 7165 BP. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele H 7165 BP.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 56 cm

Diepte: 55 cm

Gewicht

47 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Miele H 7165 BP.

De Miele H 7165 BP is een gebruiksvriendelijke inbouw oven die jouw favoriete maaltijden met topkwaliteit bereidt. Met het pyrolyse reinigingssysteem verbrand je gemakkelijk alle etensresten in de oven. Zo heb je de oven na het bakken in een mum van tijd schoon. Je gerechten bereiden doe je eenvoudig met de grill- en ontdooistand. Met de telescopische rails haal je je maaltijd gemakkelijk uit de oven. Daarnaast kun je de oven ook vanaf je bank of zolder bedienen door de Miele@home app op je smartphone of tablet te downloaden. Deze inbouw oven van Miele zorgt ervoor dat je zonder inspanning heerlijke maaltijden bereidt.

Pluspunten
  • Met een topkwaliteit voorbereiding heb je veel mogelijkheden om gerechten te bereiden. Je bedient de oven heel gemakkelijk dankzij de topkwaliteit van het gebruiksgemak. Met het pyrolyse reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Miele H 7165 BP.

Miele H 7165 BP. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59 cm
Breedte 56 cm
Diepte 55 cm

De plaatsingoptie voor Miele H 7165 BP. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 47 kg.

Miele H 7165 BP. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele H 7165 BP. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele H 7165 BP. heeft een kabellengte van 2 m.