1. keuken
 2. Miele G 5332 SC BRWS / Vrijstaand.

Miele G 5332 SC BRWS / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele G 5332 SC BRWS / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele G 5332 SC BRWS / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele G 5332 SC BRWS / Vrijstaand.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

53,5 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

C

Kabellengte

Omschrijving van Miele G 5332 SC BRWS / Vrijstaand.

De Miele G 5332 SC BRWS is een zuinige, vrijstaande vaatwasser met 5 verschillende programma's. Met een automatisch programma heb je alleen maar 6 liter water nodig. Bovendien bespaar je energie met de ecostand. Met de intensiefstand maak je de vaat grondig schoon en met het behoedzame programma kun je je glazen behandelen. De rekken zijn ruim opgezet, waardoor je veel verschillende soorten vaat kunt plaatsen. Bovenin de vaatwasser is een lade voor bestek. Hierin kun je al je bestek overzichtelijk kwijt. In de onderkorf is ruimte voor 14 couverts. Zo heb je al je vaat in één keer gereinigd na een compleet diner. De Miele G 5332 SC BRWS is comfortabel in gebruik en zorgt voor een goede reiniging van al je vaat.

Pluspunten
 • Deze vaatwasser is met energieklasse C erg zuinig

  .

  Deze vaatwasser heeft een energieklasse C en is erg zuinig

  .

  Aan het einde van het vaatwasprogramma opent de vaatwasser voor een sneller en beter droogresultaat

  .

  Aan het einde van het vaatwasprogramma opent de vaatwasser zich voor een snellere en betere droging. Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor jouw vaat

  .

  Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor jouw serviesgoed.

Minpunten
 • Met een geluidsniveau van 44 decibel maakt deze vaatwasser meer geluid dan vergelijkbare vaatwassers.

Veelgestelde vragen over Miele G 5332 SC BRWS / Vrijstaand.

Miele G 5332 SC BRWS / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Miele G 5332 SC BRWS / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 53,5 kg.

Miele G 5332 SC BRWS / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele G 5332 SC BRWS / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele G 5332 SC BRWS / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .