1. keuken
 2. Siemens KG49NXXEA.

Siemens KG49NXXEA.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KG49NXXEA.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KG49NXXEA. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KG49NXXEA.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203 cm

Breedte: 70 cm

Diepte: 67 cm

Gewicht

84,45 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

2,4 m

Omschrijving van Siemens KG49NXXEA.

De Siemens KG49NXXEA koel-vriescombinatie heeft vele voordelen. De hyperFresh lade is een handige extra, waarmee je de luchtvochtigheid kunt regelen. Zo geniet je langer van de vitamines uit je favoriete groenten. Het apparaat is voorzien van de freshSensor technologie, die de temperatuur in de koelkast continu meet. Hierdoor worden temperatuurschommelingen voorkomen en blijft je eten vers. Daarnaast heeft de koelkast ook een easyAccess plateau, waarmee je gemakkelijk bij de achterste producten komt. De Siemens KG49NXXEA is 70 cm breed, waardoor je er gemakkelijk de boodschappen van 5 personen of meer in kwijt kunt. En dankzij de No Frost technologie hoef je geen gedoe meer te hebben met ijsvorming in de vrieslades of op de verpakkingen.

Pluspunten
 • Een freshSensor houdt de temperatuur constant, waardoor boodschappen langer vers blijven

  .

  Met een koelinhoud van 330 liter is dit een ruime koel-vriescombinatie. Een freshSensor houdt de temperatuur constant, waardoor boodschappen langer vers blijven

  .

  Er is een ruime koel-vriescombinatie met een koelinhoud van 330 liter.

Minpunten
 • Met een geluidsniveau van 40 decibel is een koelkast luid.

Veelgestelde vragen over Siemens KG49NXXEA.

Siemens KG49NXXEA. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203 cm
Breedte 70 cm
Diepte 67 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KG49NXXEA. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 84,45 kg.

Siemens KG49NXXEA. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KG49NXXEA. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KG49NXXEA. heeft een kabellengte van 2,4 m.