1. keuken
  2. Haier HDW1620DNPK.

Haier HDW1620DNPK.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Haier HDW1620DNPK.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Haier HDW1620DNPK. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Haier HDW1620DNPK.

Merk

Haier

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 200 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 65,8 cm

Gewicht

75 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

D

Kabellengte

Omschrijving van Haier HDW1620DNPK.

De Haier HDW1620DNPK is een slimme koel-vriescombinatie die de optimale conditie van uw voedselproducten garandeert. Het is een van de grootste modellen met een capaciteit van maar liefst 464 liter. U kunt uw levensmiddelen in verschillende compartimenten opslaan, zoals het grote vriesvak met een capaciteit van 245 liter. Bovendien heeft de koelkast een speciale Fresh Zone met een lagere temperatuur, ideaal voor de opslag van vlees, vis en andere voedingsmiddelen. De koelkast is voorzien van een krachtige compressor die zorgt voor een constante temperatuur. De vriezer heeft een NoFrost-technologie, waardoor u nooit meer hoeft te ontdooien. Daarnaast is de koel-vriescombinatie uitgerust met een speciale SuperCool-functie, waarmee u het koelvak snel kunt afkoelen. De energie-efficiëntieklasse D en het geluidsniveau van 36 decibel zorgen ervoor dat de koel-vriescombinatie zuinig is in energieverbruik. Kortom, deze stijlvolle Haier HDW1620DNPK koel-vriescombinatie zal uw leven veel gemakkelijker maken.

Pluspunten
  • De vochtigheidszone is ideaal om uw fruit en groenten langer vers te houden. De luchtvochtigheidzone is perfect om uw fruit en groenten vers te houden. Met een laag geluidsniveau van 36 decibel hoort u de koel-vriescombinatie nauwelijks. Met een geluidsniveau van slechts 36 decibel, is het merendeel van geen kwaad horen uit de koel-vriescombinatie te horen. Dankzij de energie-efficiëntieklasse D is deze combinatie zuinig in het verbruik. Vanwege de energie-efficiëntieklasse D is deze combinatie zeer zuinig in het verbruik.

Minpunten
  • Er zijn geen Easy Access vrieslades om snel bevroren producten uit de vriezer te halen.

Veelgestelde vragen over Haier HDW1620DNPK.

Haier HDW1620DNPK. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 200 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 65,8 cm

De plaatsingoptie voor Haier HDW1620DNPK. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 75 kg.

Haier HDW1620DNPK. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Haier HDW1620DNPK. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Haier HDW1620DNPK. heeft een kabellengte van .