1. keuken
  2. Veripart VPTMVR85C.

Veripart VPTMVR85C.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPTMVR85C.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPTMVR85C. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPTMVR85C.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 55 cm

Diepte: 58 cm

Gewicht

37 kg

Kleur

Transparant

Energieklasse

C

Kabellengte

1,6 m

Omschrijving van Veripart VPTMVR85C.

De Veripart VPTMVR85C is een kleine en energiezuinige vriezer, die perfect is voor een studentenkamer of als extra vriesruimte. Het tafelmodel heeft een koelinhoud van 87 liter, waardoor je genoeg plek hebt voor de boodschappen van 1 tot 2 personen. Je kunt je boodschappen makkelijk in de 3 doorzichtige vrieslades opbergen. Zo zie je meteen waar die bak roomijs ligt. Om stof tegen te gaan, is de achterkant bedekt. Hierdoor blijft de energieprestatie gelijk over tijd. Met de draaiknop kun je gemakkelijk de juiste temperatuur instellen. Dankzij de energieklasse C bespaar je jaarlijks op je energiekosten. Met de Veripart VPTMVR85C heb je een klein en energiezuinig tafelmodel vriezer. Deze is ideaal als je weinig ruimte hebt of als je een extra vriesruimte nodig hebt. Met de 87 liter koelinhoud heb je genoeg plek voor de boodschappen van 1 tot 2 personen. Je kunt je boodschappen gemakkelijk in de 3 doorzichtige vrieslades opbergen. De achterkant is bedekt, waardoor stof geen kans maakt om op het rooster te komen. Met de draaiknop stel je eenvoudig de juiste temperatuur in. Door de energieklasse C bespaar je jaarlijks op je energiekosten. De Veripart VPTMVR85C is dus een ideale oplossing als je een kleine vriezer nodig hebt.

Pluspunten
  • De vriezer is zuinig in gebruik met een energieklasse C en dus goed voor het milieu

    .

    Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig.

Minpunten
  • Het heeft geen anti-ijsvorming, dus je moet de vriezer 5 à 6 keer per jaar ontdooien.

Veelgestelde vragen over Veripart VPTMVR85C.

Veripart VPTMVR85C. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 55 cm
Diepte 58 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPTMVR85C. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 37 kg.

Veripart VPTMVR85C. komt standaard in het Transparant. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPTMVR85C. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPTMVR85C. heeft een kabellengte van 1,6 m.