1. keuken
 2. Siemens KG49EAICA.

Siemens KG49EAICA.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KG49EAICA.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KG49EAICA. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KG49EAICA.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 201 cm

Breedte: 70 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

86,1 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

C

Kabellengte

2,4 m

Omschrijving van Siemens KG49EAICA.

De Siemens KG49EAICA is ook uitgerust met een vriesgedeelte. In dit gedeelte bewaar je diepvriesproducten, zoals ijsblokjes en diepvriesgroenten. Met een netto vriesruimte van 95 liter is er voldoende ruimte om je ingevroren voedsel te bewaren. In het vriesgedeelte bevindt zich een ijsblokjesbak, zodat je direct koude drankjes kunt maken. Bovendien is de bevroren voorraad eenvoudig te overzien dankzij de twee lades. Heb je een stroomstoring? Geen zorgen, dankzij de vakantiefunctie blijft de inhoud van de Siemens KG49EAICA tot 15 uur bevroren. Ook functioneert de koel-vriescombinatie bij temperaturen tot 43°C. Met het digitale display stel je eenvoudig de temperatuur in, inclusief een audiosignaal wanneer je de deur te lang open hebt staan. Zo ben je altijd zeker dat al je eten vers en veilig blijft.

Pluspunten
 • De koel-vriescombinatie heeft een ruime koelinhoud van 302 liter

  .

  Het vriesgedeelte heeft 117 liter aan vriesruimte

  .

  De koelkast is energiezuinig (klasse C) en dus milieuvriendelijk.

Minpunten
 • Low Frost, waardoor je het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar moet ontdooien.

Veelgestelde vragen over Siemens KG49EAICA.

Siemens KG49EAICA. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 201 cm
Breedte 70 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KG49EAICA. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 86,1 kg.

Siemens KG49EAICA. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KG49EAICA. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KG49EAICA. heeft een kabellengte van 2,4 m.