1. keuken
  2. Siemens CB675GBS3.

Siemens CB675GBS3.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens CB675GBS3.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens CB675GBS3. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens CB675GBS3.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

31,06 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Siemens CB675GBS3.

De Siemens CB675GBS3 is een oven met de nieuwste technologie. Met turbo hetelucht circuleert de oven automatisch warme lucht door je oven, zodat je gemakkelijk meerdere gerechten tegelijk op verschillende niveaus kunt bereiden. De oven is ook zelfreinigend: vuil en vet dat je hebt achtergelaten brandt op hoge temperatuur en verandert in as. Veeg de as eenvoudig weg met een doekje en je oven is weer schoon. De Siemens CB675GBS3 is stevig gebouwd met een topklasse bouwkwaliteit; je oven zal daarom een lange levensduur hebben. Na het bereiden van je gerecht schakelt de oven zichzelf automatisch uit. Zo voorkom je dat je maaltijd aanbrandt wanneer je de tijd vergeet. Met deze oven heb je altijd een perfecte maaltijd klaar.

Pluspunten
  • Dankzij turbo hetelucht kun je voedsel op meerdere niveaus bakken

    .

    Met middenklasse bereidingskwaliteit heb je meer opties om gerechten te bereiden.

Minpunten
  • Dankzij de telescopische rails kun je je gerecht uit de oven halen zonder jezelf te branden.

Veelgestelde vragen over Siemens CB675GBS3.

Siemens CB675GBS3. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens CB675GBS3. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 31,06 kg.

Siemens CB675GBS3. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens CB675GBS3. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens CB675GBS3. heeft een kabellengte van 1,5 m.