1. keuken
  2. Bosch CBG635BS3.

Bosch CBG635BS3.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch CBG635BS3.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch CBG635BS3. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch CBG635BS3.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

28,6 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Bosch CBG635BS3.

Met de Bosch CBG635BS3 inbouw oven kun je heel gemakkelijk en gelijkmatig 3 maaltijden, op 3 niveaus, bereiden. De 4D heteluchtfunctie zorgt ervoor dat de hete lucht in de ovenruimte wordt verspreidt en af en toe verandert van richting. Hierdoor is het niet nodig om elk gerecht op een specifieke plek te plaatsen of om maaltijden tegelijkertijd klaar te maken; het resultaat is overal hetzelfde. Bovendien heeft de oven een AutoPilot functie met 10 voorgeprogrammeerde programma's. Kies één van deze programma's en de oven kiest zelf de juiste bereidingswijze en tijd. Je hoeft dus alleen de voorbereidingen te doen en de oven zorgt ervoor dat alles klaar is op de juiste tijd. De ovendeur is voorzien van een SoftClose techniek, wat betekent dat de deur zachtjes dichtvalt wanneer je deze sluit. Je kunt je oven dus met een gerust hart gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over krassen of deuken in de ovenruimte. Met de Bosch CBG635BS3 inbouw oven bereid je je maaltijden gemakkelijk en snel. De Bosch CBG635BS3 inbouw oven is een geweldige aanwinst voor iedereen die gezonde maaltijden wil bereiden. Het 4D hetelucht systeem en de AutoPilot functie zorgen ervoor dat je maaltijden gelijkmatig en op de juiste tijd klaar zijn. Bovendien is de ovendeur voorzien van de SoftClose techniek, zodat je de oven met een gerust hart kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schade. De Bosch CBG635BS3 inbouw oven is dus een uitstekende keuze voor iedereen die gezonde maaltijden wil bereiden in een korte tijd.

Pluspunten
  • Dankzij turbo hetelucht kun je gerechten op meerdere niveaus bakken. Met het touchscreen bedien je de oven nauwkeurig, waardoor je precies de juiste temperatuur bereikt. Met de ontdooifunctie kun je bevroren etenswaren eenvoudig ontdooien.

Minpunten
  • De oven heeft geen volledige zelfreiniging, dus zelf schoonmaken blijft nodig.

Veelgestelde vragen over Bosch CBG635BS3.

Bosch CBG635BS3. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Bosch CBG635BS3. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 28,6 kg.

Bosch CBG635BS3. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch CBG635BS3. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch CBG635BS3. heeft een kabellengte van 1,5 m.