1. keuken
  2. Inventum VVW6008AB / vrijstaand.

Inventum VVW6008AB / vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Inventum VVW6008AB / vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Inventum VVW6008AB / vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Inventum VVW6008AB / vrijstaand.

Merk

Inventum

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 59,8 cm

Gewicht

47 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

Omschrijving van Inventum VVW6008AB / vrijstaand.

Ben je op zoek naar een stijlvolle zwarte vaatwasser? Dan is de Inventum VVW6008AB precies wat je zoekt. Met ruimte voor 12 couverts en 3 verschillende vaatwasprogramma's biedt deze vrijstaande vaatwasser je alles wat je nodig hebt. Kies bijvoorbeeld voor het energiebesparende eco-programma, of gebruik het intensieve programma voor extra vieze pannen. Ook is er een halve belading functie, zodat je het water- en energieverbruik kunt halveren wanneer je minder vaat hebt. Bovendien kun je het programma ook uitstellen tot 3, 6 of 9 uur. Als je zout- of glansspoelmiddel op is, geeft de vaatwasser je een seintje, zodat je nooit zonder komt te zitten. De Inventum VVW6008AB biedt je dus alles wat je nodig hebt voor heerlijk schone vaat.

Pluspunten
  • Met de halve belading functie bespaar je energie en water als je vaatwasser niet helemaal vol is.

Minpunten
  • Met een basisklasse waskwaliteit is het minder goed wassen van je vaat.

Veelgestelde vragen over Inventum VVW6008AB / vrijstaand.

Inventum VVW6008AB / vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 59,8 cm

De plaatsingoptie voor Inventum VVW6008AB / vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 47 kg.

Inventum VVW6008AB / vrijstaand. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Inventum VVW6008AB / vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Inventum VVW6008AB / vrijstaand. heeft een kabellengte van .