1. keuken
  2. Miele G 5022 SC BRWS / Vrijstaand.

Miele G 5022 SC BRWS / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele G 5022 SC BRWS / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele G 5022 SC BRWS / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele G 5022 SC BRWS / Vrijstaand.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

53,5 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

Omschrijving van Miele G 5022 SC BRWS / Vrijstaand.

De Miele G 5022 SC BRWS is een unieke vaatwasser die met zijn 3D-besteklade de meest optimale reiniging garandeert. Het bestek komt in de onderste korf en wordt schoon zonder dat je er last van hebt. Het apparaat heeft verschillende programma's, waardoor je voor iedere soort vaat de juiste temperatuur en duur kunt instellen. Vooral hardnekkig vuil kun je extra heet wassen met het intensieve programma. Kostbare of kwetsbare glazen was je juist wat kouder met het behoedzame programma. Als je wilt besparen op je energierekening, kun je gebruik maken van de uitgestelde start. Zo kun je de vaatwasser aanzetten wanneer de energietarieven het voordeligst zijn, zoals 's avonds, en wanneer je 's ochtends wakker wordt is de vaat al klaar.

Pluspunten
  • Het gaat langer mee dankzij de topklasse bouwkwaliteit

    .

    Met ruimte voor 14 couverts is deze vaatwasser groter dan vergelijkbare modellen.

Minpunten
  • De vaatwasser heeft geen ventilatiedroogtechniek voor snellere en betere droogresultaten.

Veelgestelde vragen over Miele G 5022 SC BRWS / Vrijstaand.

Miele G 5022 SC BRWS / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Miele G 5022 SC BRWS / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 53,5 kg.

Miele G 5022 SC BRWS / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele G 5022 SC BRWS / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele G 5022 SC BRWS / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .