1. keuken
  2. Siemens CD634GAS0.

Siemens CD634GAS0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens CD634GAS0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens CD634GAS0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens CD634GAS0.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

24,788 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

105 m

Omschrijving van Siemens CD634GAS0.

Daarnaast is de Siemens CD634GAS0 uitgerust met een aantal handige functies. Zo heeft de oven een dubbele stoomfunctie, waarmee je tegelijkertijd twee verschillende ingrediënten kunt bereiden. Daarnaast heeft de Siemens CD634GAS0 een Eco-functie, waardoor je energie bespaart. Ook is er een kerntemperatuurmeter aanwezig, waarmee je de gare temperatuur van je gerecht makkelijk controleert. De oven is voorzien van een LCD-display waarop je precies ziet hoeveel tijd er nog resteert totdat je maaltijd klaar is. De Siemens CD634GAS0 heeft een elegant en modern design. De oven is makkelijk te bedienen dankzij het intuïtieve bedieningspaneel. De oven is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is voorzien van een dubbel glazen deur. De oven is zeer energie-efficiënt en heeft een energieklasse A++. Het is mogelijk om de oven te combineren met andere Siemens inbouwapparatuur, waardoor je een complete keuken kunt samenstellen.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten. Door de aanpasbare luchtvochtigheid bepaal je hoe knapperig je broodjes uit de oven komen. Kies wat je wilt bereiden en de oven selecteert de juiste instellingen voor jouw gerecht.

Minpunten
  • De oven heeft geen reinigingsfunctie waarmee vuilresten losgelaten of verbrand kunnen worden.

Veelgestelde vragen over Siemens CD634GAS0.

Siemens CD634GAS0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens CD634GAS0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 24,788 kg.

Siemens CD634GAS0. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens CD634GAS0. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens CD634GAS0. heeft een kabellengte van 105 m.