1. keuken
 2. Siemens SN23IW08TE / Vrijstaand.

Siemens SN23IW08TE / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens SN23IW08TE / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens SN23IW08TE / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens SN23IW08TE / Vrijstaand.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

45,2 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

Omschrijving van Siemens SN23IW08TE / Vrijstaand.

Met de Siemens SN23IW08TE heb je 6 verschillende vaatwasprogramma's waaruit je kunt kiezen. Kies het behoedzame programma voor je delicate glaswerk of het standaardprogramma voor je pastaborden, saladeschalen en wijnglazen. Met de Home Connect app bedien je de vrijstaande vaatwasser op afstand. Je verkort het programma met de app en krijgt inzicht in de resterende tijd. Met de varioSpeed functie heb je binnen korte tijd schone bekers en bestek. En met de knop "Favourite" sla je je favoriete instellingen op. Om de vaatwasser langer mee te laten gaan, kun je het machine reinigingsprogramma aanzetten. De Siemens SN23IW08TE heeft ruimte voor 12 couverts, waardoor deze geschikt is voor een gezin. Met deze vaatwasser heb je altijd schone vaat.

Pluspunten
 • Hij heeft een middenklasse waskwaliteit, dus hij wast je vaat beter dan een gemiddelde vaatwasser

  .

  Druk op de varioSpeed-functie en je vaat is tot 3 keer sneller klaar

  .

  Met de bijbehorende app kun je de vaatwasser op afstand bedienen, waar en wanneer je dat maar wilt.

Minpunten
 • Deze vaatwasser heeft energieklasse E en is niet zuinig in gebruik

  .

  Het heeft geen ventilatiedroogtechniek voor een sneller en beter droogresultaat.

Veelgestelde vragen over Siemens SN23IW08TE / Vrijstaand.

Siemens SN23IW08TE / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Siemens SN23IW08TE / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 45,2 kg.

Siemens SN23IW08TE / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens SN23IW08TE / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens SN23IW08TE / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .