1. keuken
  2. Veripart VPKVC143.

Veripart VPKVC143.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPKVC143.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPKVC143. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPKVC143.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 143 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 55 cm

Gewicht

38 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

1,8 m

Omschrijving van Veripart VPKVC143.

De Veripart VPKVC143 is de perfecte oplossing voor al je koel- en vriesbehoeften. Door de luchtcirculatie is het bijzonder energiezuinig en is het bovendien supermakkelijk om de temperatuur te regelen. Met een inhoud van 170 liter heb je ruimte genoeg om je eten in te bewaren. Onderin de koelruimte vind je een groentelade, waar je je groenten en fruit kunt bewaren. Daarnaast heeft het apparaat 3 verstelbare plateaus en 3 deurvakken, waardoor je gemakkelijk ruimte kunt maken voor grote pakken sap of een zelfgemaakte taart. Bovenin de koelruimte vind je het vriesvak, waar je al je brood en diepvriesproducten kunt bewaren. Met de Veripart VPKVC143 heb je dus alles binnen handbereik om je eten zo vers en zo lang mogelijk te houden.

Pluspunten
  • Door de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel.

Minpunten
  • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, onverwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over Veripart VPKVC143.

Veripart VPKVC143. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 143 cm
Breedte 54 cm
Diepte 55 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPKVC143. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 38 kg.

Veripart VPKVC143. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPKVC143. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPKVC143. heeft een kabellengte van 1,8 m.