1. keuken
  2. Haier H2F-210WE.

Haier H2F-210WE.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Haier H2F-210WE.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Haier H2F-210WE. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Haier H2F-210WE.

Merk

Haier

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 167,1 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 64 cm

Gewicht

69 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Haier H2F-210WE.

Met de Haier H2F-210WE heb je alles wat je nodig hebt voor het bewaren van je boodschappen. Je hebt de beschikking over drie tot zeven vakken, waar je je eten kunt verdelen. Hierdoor heb je altijd een overzicht van wat je in huis hebt. Door de No Frost technologie heb je geen last van ijs op je etenswaren of de wanden van de vrieskast. Daarnaast is de ant-vacuüm hevelgreep handig, waardoor je de deur gemakkelijk kunt openen, ook met één hand. De deurrubbers slijten hierdoor minder snel, waardoor je minder onderhoud nodig hebt. De Haier H2F-210WE is eenvoudig in gebruik, energiezuinig en bovendien ook nog eens geschikt voor het bewaren van grote hoeveelheden. Laat je voorraad voedsel langer vers en voorkom onnodig geploeter met vriezerdeksels!

Pluspunten
  • Met behulp van de anti-vacuüm hefhendel kun je de vriezer gemakkelijk openen en gaat het deurrubber langer mee. Met No Frost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien.

Minpunten
  • De vriezer is niet geschikt voor gebruik in een koude, onverwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over Haier H2F-210WE.

Haier H2F-210WE. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 167,1 cm
Breedte 60 cm
Diepte 64 cm

De plaatsingoptie voor Haier H2F-210WE. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 69 kg.

Haier H2F-210WE. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Haier H2F-210WE. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Haier H2F-210WE. heeft een kabellengte van 1,5 m.