1. keuken
  2. Siemens SN23HI37VE / Vrijstaand.

Siemens SN23HI37VE / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens SN23HI37VE / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens SN23HI37VE / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens SN23HI37VE / Vrijstaand.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

53,5 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

D

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Siemens SN23HI37VE / Vrijstaand.

De Siemens SN23HI37VE is een vrijstaande vaatwasser met ruimte voor 14 couverts. Met de in hoogte verstelbare bovenkorf en neerklapbare bordenhouders kun je je vaat flexibel inruimen. Dankzij VarioSpeedPlus kun je de duur van het geselecteerde programma verkorten tot 66%. Er zijn 6 verschillende vaatwasprogramma's, waarmee je energie kunt besparen en je glazen langer mooi kunt houden. Daarnaast is de vaatwasser voorzien van een lage geluidsproductie van slechts 46 dB, waardoor je geen last hebt van storend geluid. Met de QuickPowerWash-functie kun je binnen een half uur je vaatwerk schoon krijgen.

Pluspunten
  • Met de halve belading functie bespaar je energie en water wanneer je vaatwasser niet helemaal vol is

    .

    Met de bijbehorende app bedien je je vaatwasser waar en wanneer jij dat maar wilt.

Minpunten
  • De vaatwasser heeft geen zeolietkorrels voor een snellere en betere droging.

Veelgestelde vragen over Siemens SN23HI37VE / Vrijstaand.

Siemens SN23HI37VE / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Siemens SN23HI37VE / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 53,5 kg.

Siemens SN23HI37VE / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens SN23HI37VE / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens SN23HI37VE / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.