1. keuken
  2. Severin TO 2052.

Severin TO 2052.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Severin TO 2052.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Severin TO 2052. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Severin TO 2052.

Merk

Severin

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 20,6 cm

Breedte: 35,8 cm

Diepte: 31 cm

Gewicht

3,38 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

0,9 m

Omschrijving van Severin TO 2052.

De Severin TO 2052 solo oven is een multifunctioneel apparaat waarmee je perfecte gerechten voor jezelf en je gasten klaar kunt maken. Met de geïntegreerde timer kun je precies zien wanneer je eten klaar is. Er klinkt een signaal wanneer de ingestelde tijd is bereikt en het indicatielampje brandt gedurende de hele tijd. De oven is compact en past gemakkelijk in je keuken. Met de bovenste en onderste warmteprogramma's kun je in een handomdraai broodjes, pizza of frietjes klaar maken. Je kunt de programma's afzonderlijk gebruiken of de twee niveaus combineren. Na het bereiden van je gerecht schakelt de oven automatisch uit, zodat niets verbrandt. Bovendien heeft de Severin TO 2052 een thermostaat met een bereik van 50°C tot 230°C, zodat je ook gerechten met lagere temperatuur kunt bereiden. Kortom, met de Severin TO 2052 solo oven heb je een multifunctioneel apparaat waarmee je allerlei heerlijke gerechten kunt maken.

Pluspunten
  • De timer laat u precies weten wanneer uw gerecht klaar is.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes van de vorige dag te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Severin TO 2052.

Severin TO 2052. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 20,6 cm
Breedte 35,8 cm
Diepte 31 cm

De plaatsingoptie voor Severin TO 2052. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 3,38 kg.

Severin TO 2052. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Severin TO 2052. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Severin TO 2052. heeft een kabellengte van 0,9 m.