1. keuken
  2. AEG SKB688E1AF.

AEG SKB688E1AF.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over AEG SKB688E1AF.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk AEG SKB688E1AF. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties AEG SKB688E1AF.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 87,3 cm

Breedte: 55,6 cm

Diepte: 54,9 cm

Gewicht

31,9 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,4 m

Omschrijving van AEG SKB688E1AF.

De AEG SKB688E1AF biedt behalve de mogelijkheid om je boodschappen op de juiste temperatuur te houden, ook een aantal handige opties. Zo kun je het temperatuurregelingssysteem aanpassen aan de luchtvochtigheid in je keuken. Bovendien is de koelkast uitgerust met een vriesvak waarmee je je eten langer vers houdt. Het vak is voorzien van een speciale temperatuurinstelling, waarmee je het vriesproces kunt optimaliseren. Verder is de koelkast voorzien van een extra groot koelgedeelte dat je kunt verdelen in twee compartimenten. Zo kun je verschillende soorten voedsel op de juiste temperatuur bewaren. Ook is de AEG SKB688E1AF uitgerust met een aparte luchtverdeling die ervoor zorgt dat de lucht gelijkmatig wordt verdeeld over het koelgedeelte. Zo heb je altijd de juiste temperatuur om je boodschappen zo optimaal mogelijk te bewaren.

Pluspunten
  • Door het lage geluidsniveau van 34 decibel hoor je bijna niet dat hij aanstaat.

Minpunten
  • Er is geen vershoudzone waar je je verse aankopen langer kan bewaren.

Veelgestelde vragen over AEG SKB688E1AF.

AEG SKB688E1AF. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 87,3 cm
Breedte 55,6 cm
Diepte 54,9 cm

De plaatsingoptie voor AEG SKB688E1AF. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 31,9 kg.

AEG SKB688E1AF. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

AEG SKB688E1AF. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. AEG SKB688E1AF. heeft een kabellengte van 2,4 m.