1. keuken
  2. Samsung RB38A7B6BB1/EF.

Samsung RB38A7B6BB1/EF.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung RB38A7B6BB1/EF.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung RB38A7B6BB1/EF. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung RB38A7B6BB1/EF.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 65,8 cm

Gewicht

94 kg

Kleur

Antraciet

Energieklasse

B

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Samsung RB38A7B6BB1/EF.

Met de Samsung RB38A7B6BB1 koel-vriescombinatie heb je een veelzijdig koelapparaat dat je perfect aan je behoefte aan koelruimte kunt aanpassen. De Convertible Zone kun je als vries- of koelgedeelte gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld boodschappen van 5 gezinsleden of meer opslaan wanneer je een feestje organiseert. In de vershoudzone kun je de boodschappen zoals paprika's en bleekselderij bewaren. De Metal Cool Plate zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven, omdat het koude lucht vasthoudt wanneer je iets uit de koelkast pakt. Daarnaast houdt de Twin Cooling Plus technologie de geuren uit het koelgedeelte tegen, waardoor je boodschappen niet uitdrogen. Met de energieklasse B van dit apparaat betaal je weinig energiekosten per jaar. Met de Samsung RB38A7B6BB1 koel-vriescombinatie heb je een veelzijdige oplossing voor de opslag van boodschappen. De vershoudzone kun je opdelen in 2 zones, waardoor je bijvoorbeeld hamburgers goed kunt bewaren. De Metal Cool Plate houdt koude lucht vast als je wat uit de koelkast pakt en de Twin Cooling Plus technologie zorgt ervoor dat je boodschappen niet uitdrogen. Verder is dit apparaat energiezuinig en betaal je weinig energiekosten per jaar. Zo profiteer je van een koelapparaat dat aan je behoeften voldoet en waar je weinig kosten aan hebt.

Pluspunten
  • Met de Convertible Zone kan het vriesgedeelte ook als koelgedeelte worden gebruikt. De koelkast heeft een energieklasse B en is dus goed voor het milieu. Met de Metal Cool Plate blijft koude lucht binnen wanneer je de deur opent, waardoor je boodschappen langer vers blijven.

Minpunten
  • Er is geen hevelgreep zodat je de koelkastdeur snel en gemakkelijk openen kan.

Veelgestelde vragen over Samsung RB38A7B6BB1/EF.

Samsung RB38A7B6BB1/EF. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 65,8 cm

De plaatsingoptie voor Samsung RB38A7B6BB1/EF. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 94 kg.

Samsung RB38A7B6BB1/EF. komt standaard in het Antraciet. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung RB38A7B6BB1/EF. zit in energieklasse: B.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung RB38A7B6BB1/EF. heeft een kabellengte van 2 m.