1. keuken
  2. Siemens SN25TI04CE / Vrijstaand.

Siemens SN25TI04CE / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens SN25TI04CE / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens SN25TI04CE / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens SN25TI04CE / Vrijstaand.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

52,5 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

A

Kabellengte

Omschrijving van Siemens SN25TI04CE / Vrijstaand.

Met de Siemens SN25TI04CE ben je verzekerd van droge borden en glazen uit de vaatwasser. De zeolietkorrels op de bodem drogen de vaat extra goed en zuinig. Daarnaast heeft het apparaat de VarioSpeedPlus functie. Met deze functie verkort je het vaatwasserprogramma met meer dan de helft van de tijd. Hiermee heb je snel weer schone vaat. De vrijstaande vaatwasser heeft een capaciteit van 14 couverts en 6 vaatwasprogramma's. Kies bijvoorbeeld voor het behoedzame programma voor wijnglazen of gebruik de halve belading functie als je vaatwasser halfvol zit. Met het machinereiniging programma maak je het apparaat van binnen goed schoon, zodat deze altijd optimaal presteert. De Siemens SN25TI04CE is een ideale oplossing voor iedereen die het beste resultaat uit zijn vaatwasser wil halen.

Pluspunten
  • Deze vaatwasser is zeer zuinig met energieklasse A. Zeoliet droogt je vaat sneller en geeft het beste droogresultaat. Met de bijbehorende app kun je je vaatwasser bedienen waar en wanneer je maar wilt.

Minpunten
  • Er is geen antibacterieel programma voor een extra grondige reiniging van je vaat.

Veelgestelde vragen over Siemens SN25TI04CE / Vrijstaand.

Siemens SN25TI04CE / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Siemens SN25TI04CE / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 52,5 kg.

Siemens SN25TI04CE / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens SN25TI04CE / Vrijstaand. zit in energieklasse: A.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens SN25TI04CE / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .