1. keuken
  2. Haier HFR5719ENMG.

Haier HFR5719ENMG.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Haier HFR5719ENMG.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Haier HFR5719ENMG. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Haier HFR5719ENMG.

Merk

Haier

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 190 cm

Breedte: 70 cm

Diepte: 67,5 cm

Gewicht

95 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

1,8 m

Omschrijving van Haier HFR5719ENMG.

De Haier HFR5719ENMG Amerikaanse koelkast is de perfecte oplossing voor het koelen van grote ladingen boodschappen. Met een inhoud van 306 liter heb je genoeg ruimte voor al je boodschappen. De MyZone lade heeft verschillende standen. Stel de lade in op de groente en fruit stand om je komkommers en paprika's langer vers te houden. Of stel de lade in op de 0°C Fresh stand om je verse biefstuk en zalm extra lang te bewaren. Wil je blikjes cola snel koelen? Dan stel je de lade in op de Quick Cool stand. Daarnaast beschikt de Haier HFR5719ENMG Amerikaanse koelkast ook over 2 diepvrieslades waarin je je diepvriespizza's kunt bewaren. Met deze Amerikaanse koelkast heb je een ideale oplossing voor het koelen van grote ladingen boodschappen. Maak gebruik van de verschillende standen in de MyZone lade om al je producten optimaal te koelen en te bewaren. Zo zorg je ervoor dat je boodschappen altijd vers en koel zijn. Daarnaast beschikt de koelkast ook over voldoende ruimte in de diepvrieslades om al je diepvriesproducten in te bewaren. Kortom, de Haier HFR5719ENMG Amerikaanse koelkast is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een grote koelkast met veel opslagruimte.

Pluspunten
  • In de vershoudzone blijven groente en fruit, vlees en vis langer vers. In de koelkast blijven groenten, fruit, vlees en vis langer vers dankzij de topklasse koelkwaliteit

    .

    Het condensatieoppervlak aan de achterkant van de koelkast is afgeschermd met een afdekking, waardoor je het niet van stof hoeft te houden.

Minpunten
  • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, onverwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over Haier HFR5719ENMG.

Haier HFR5719ENMG. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 190 cm
Breedte 70 cm
Diepte 67,5 cm

De plaatsingoptie voor Haier HFR5719ENMG. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 95 kg.

Haier HFR5719ENMG. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Haier HFR5719ENMG. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Haier HFR5719ENMG. heeft een kabellengte van 1,8 m.