1. keuken
  2. Samsung RB38C7B6AS9/EF.

Samsung RB38C7B6AS9/EF.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung RB38C7B6AS9/EF.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung RB38C7B6AS9/EF. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung RB38C7B6AS9/EF.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 65,8 cm

Gewicht

104 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

A

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Samsung RB38C7B6AS9/EF.

De Samsung RB38C7B6AS9/EF is een flexibele koel-vriescombinatie met veel opslagruimte. Je kunt de twee vershoudzones apart indelen in twee kleinere zones, zodat je verschillende producten op verschillende temperaturen bewaart. Bovendien kun je het vriesgedeelte makkelijk omzetten in een koelruimte. Door de Metal Cooling Plate achterin de koelkast, houdt de koude lucht vast als je de deur opent. Hierdoor blijven je producten langer vers. Ook is er een luchtcirculatie, waardoor het overal in de koelkast even koud is, ongeacht waar je de producten bewaart. Kortom, de Samsung RB38C7B6AS9/EF is een perfecte oplossing voor al je koel- en vriesbehoeften.

Pluspunten
  • Met de Convertible Zone kun je het vriesgedeelte ook als koelgedeelte gebruiken. De koelkast heeft een energieklasse A en is hierdoor energiezuinig en goed voor het milieu. De Metal Cool Plate voorkomt het verlies van koude lucht wanneer je de deur opent, waardoor je boodschappen langer vers blijven.

Minpunten
  • Er is geen hevelgreep zodat je de koelkastdeur snel en makkelijk kan openen

    .

    Het gewicht en de omvang van de koelkast kan de bezorging moeilijker maken, dus let goed op of hij de trap op kan en of hij past op de plek waar je hem uiteindelijk wilt neerzetten.

Veelgestelde vragen over Samsung RB38C7B6AS9/EF.

Samsung RB38C7B6AS9/EF. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 65,8 cm

De plaatsingoptie voor Samsung RB38C7B6AS9/EF. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 104 kg.

Samsung RB38C7B6AS9/EF. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung RB38C7B6AS9/EF. zit in energieklasse: A.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung RB38C7B6AS9/EF. heeft een kabellengte van 2 m.