1. keuken
  2. LG GBP62MCNAC DoorCooling+.

LG GBP62MCNAC DoorCooling+.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GBP62MCNAC DoorCooling+.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GBP62MCNAC DoorCooling+. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GBP62MCNAC DoorCooling+.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 67,5 cm

Gewicht

103 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

A

Kabellengte

2 m

Omschrijving van LG GBP62MCNAC DoorCooling+.

De LG GBP62MCNAC DoorCooling+ is de perfecte koel-vriescombinatie om energie te besparen. Met energieklasse A zorgt het voor een lage energierekening. Je kunt gemakkelijk de boodschappen van 5 personen of meer kwijt in de 2 deuren. Daarnaast bevat de koel-vriescombinatie een Fresh Converter vershoudzone. Hiermee pas je snel de temperatuur aan naar de boodschappen die je hebt. Met de DoorCooling technologie houdt het apparaat de koude lucht beter vast. Zo verlies je geen energie en blijven je boodschappen langer houdbaar. Ook heb je geen last van harde geluiden, dankzij het geluidsniveau van 35 decibel. Met de LG GBP62MCNAC DoorCooling+ ben je dus milieubewust bezig én bespaar je op je energierekening. Met de LG GBP62MCNAC DoorCooling+ bespaar je dus energie en help je het milieu. Je kunt gemakkelijk boodschappen kwijt in de 2 deuren. Hierbij heb je de Fresh Converter vershoudzone, waarmee je de temperatuur aanpas naar de boodschappen die je hebt. Door de DoorCooling technologie wordt de koude lucht beter vastgehouden, waardoor je geen energie verliest en je boodschappen langer houdbaar blijven. Ook heb je geen last van harde geluiden, met het lage geluidsniveau van 35 decibel. Hiermee kun je dus milieubewust bezig zijn én tegelijkertijd energie besparen.

Pluspunten
  • Met Fresh Converter kies je de optimale temperatuur voor jouw soort boodschappen. De DoorCooling houdt de koude lucht binnen in de koelkast wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. De koelkast is zuinig in gebruik met energieklasse A en dus goed voor het milieu.

Minpunten
  • Het gewicht en de omvang van de koelkast kunnen het bezorgen moeilijker maken, let dus goed op of hij in de gewenste ruimte past.

Veelgestelde vragen over LG GBP62MCNAC DoorCooling+.

LG GBP62MCNAC DoorCooling+. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 67,5 cm

De plaatsingoptie voor LG GBP62MCNAC DoorCooling+. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 103 kg.

LG GBP62MCNAC DoorCooling+. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GBP62MCNAC DoorCooling+. zit in energieklasse: A.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GBP62MCNAC DoorCooling+. heeft een kabellengte van 2 m.