1. keuken
 2. Whirlpool OWFC 3C26 X / Vrijstaand.

Whirlpool OWFC 3C26 X / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Whirlpool OWFC 3C26 X / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Whirlpool OWFC 3C26 X / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Whirlpool OWFC 3C26 X / Vrijstaand.

Merk

Whirlpool

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

47 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

1,3 m

Omschrijving van Whirlpool OWFC 3C26 X / Vrijstaand.

Met de Whirlpool OWFC 3C26 X krijg je niet alleen je vaatwerk stralend schoon, maar ook je grote ovenschalen en pannen. De vrijstaande vaatwasser heeft een verstelbaar bovenrek waardoor er meer ruimte is in de onderkorf voor je ovenschotel en hapjespan. Met ruimte voor 14 couverts is de vaatwasser geschikt voor een hele wasbeurt. Maar ook als je niet genoeg vaat hebt voor een wasbeurt, hoef je je geen zorgen te maken. De vaatwasser heeft een programma voor halve belading, waar hij automatisch het waterverbruik op aanpast. Zo gebruik je nooit teveel water of energie. Daarnaast is de vaatwasser ook voorzien van een speciale glazenwasfunctie. Hiermee worden glazen, kristallen en andere delicaat vaatwerk met zachte, intense waterstralen extra zorgvuldig gereinigd. Zo blijft je vaatwerk stralen, zelfs na de meest intensieve wasbeurt.

Pluspunten
 • De krachtige invertermotor zorgt ervoor dat de vaatwasser stiller is, minder energie verbruikt en minder snel kapot gaat

  .

  Met plaats voor 14 couverts is deze vaatwasser groter dan vergelijkbare modellen

  .

  Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor jouw vaat.

Minpunten
 • Er is geen speciale zone om aangekoekte pannen en ovenschalen schoon te krijgen

  .

  Er is ook geen aquasensor die het waterverbruik aanpast op de vuilheidsgraad van je vaat.

Veelgestelde vragen over Whirlpool OWFC 3C26 X / Vrijstaand.

Whirlpool OWFC 3C26 X / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Whirlpool OWFC 3C26 X / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 47 kg.

Whirlpool OWFC 3C26 X / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Whirlpool OWFC 3C26 X / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Whirlpool OWFC 3C26 X / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,3 m.