1. keuken
 2. Siemens CB634GBS3.

Siemens CB634GBS3.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens CB634GBS3.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens CB634GBS3. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens CB634GBS3.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

29,456 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Siemens CB634GBS3.

De Siemens CB634GBS3 is een multifunctionele oven waarmee je allerlei heerlijke gerechten kunt bereiden. Het heeft een ruim interieur, waardoor je zelfs bij het koken van grote gerechten geen ruimte hoeft te verliezen. Met een grote thermische capaciteit van 70 liter kun je veel gerechten tegelijk bereiden. Met 11 verwarmingsmogelijkheden kun je het juiste programma kiezen voor elk recept. De oven heeft een speciale energiebesparingstand, die het energieverbruik vermindert wanneer de oven niet wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een lage temperatuur om te voorkomen dat de warmte naar andere kamers in het huis verspreid wordt. De oven is bovendien voorzien van een automatische uitschakelfunctie, die de oven uitschakelt wanneer het bereidingsproces is voltooid. Dus als je eenmaal klaar bent met koken, hoef je je geen zorgen te maken over de energie die de oven verbruikt.

Pluspunten
 • Met het hydrolyse-reinigingssysteem weekt de oven vuil los met stoom

  .

  Dankzij de turbo-heteluchtstraling kun je gerechten op meerdere inschuifhoogtes bakken

  .

  Ontdooi eenvoudig bevroren etenswaren met de ontdooifunctie.

Minpunten
 • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Siemens CB634GBS3.

Siemens CB634GBS3. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens CB634GBS3. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 29,456 kg.

Siemens CB634GBS3. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens CB634GBS3. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens CB634GBS3. heeft een kabellengte van 1,5 m.