1. keuken
  2. Miele G 5132 SC CLST / Vrijstaand.

Miele G 5132 SC CLST / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele G 5132 SC CLST / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele G 5132 SC CLST / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele G 5132 SC CLST / Vrijstaand.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 88 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

54,5 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

D

Kabellengte

Omschrijving van Miele G 5132 SC CLST / Vrijstaand.

Met de Miele G 5132 SC CLST droog je je vaat snel en efficiënt met de ventilatiedroogtechniek. De deur gaat open na het programma en de warme lucht verlaat de vaatwasser. Met de besteklade heb je meer ruimte onderin en krijg je je bestek weer goed schoon. In dit model is plaats voor 14 couverts, meer dan vergelijkbare modellen. Je hebt verschillende programma's waar je uit kunt kiezen. Zo heb je een intensief programma voor vuile pannen en een behoedzaam programma voor kwetsbare wijnglazen. Met de uitgestelde start bepaal je zelf wanneer het programma start, zo stel je hem bijvoorbeeld in om klaar te zijn als je wakker wordt. De Miele G 5132 SC CLST is een slimme en handige vaatwasser waarmee je je vaat snel en gemakkelijk schoonmaakt.

Pluspunten
  • Aan het einde van het vaatwasprogramma opent de vaatwasser voor een snellere en betere droging. De vaatwasser gaat jarenlang mee dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit. Met ruimte voor 14 couverts is deze vaatwasser ruimer dan vergelijkbare modellen.

Minpunten
  • Deze vaatwasser is niet energiezuinig met de energieklasse D.

Veelgestelde vragen over Miele G 5132 SC CLST / Vrijstaand.

Miele G 5132 SC CLST / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 88 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Miele G 5132 SC CLST / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 54,5 kg.

Miele G 5132 SC CLST / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele G 5132 SC CLST / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele G 5132 SC CLST / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .