1. keuken
  2. Siemens HB676GBS1.

Siemens HB676GBS1.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens HB676GBS1.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens HB676GBS1. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens HB676GBS1.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

38 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Siemens HB676GBS1.

De Siemens HB676GBS1 biedt een onbeperkt kookplezier. Met het grote touchscreen kun je eenvoudig door de recepten bladeren en het 13-tal bereidingsprogramma's uitproberen. Denk aan boven- en onderwarmte, de grill, de pizzastand en de warmhoudfunctie. En met de enorme capaciteit van 71 liter heb je meer dan voldoende ruimte voor het bereiden van een verrukkelijk gerecht. Na het koken kun je de oven eenvoudig reinigen met het pyrolyse zelfreinigingsprogramma. De oven wordt dan op hoge temperatuur verwarmd, waardoor alle etensresten verbranden. Je hebt geen extra chemische middelen meer nodig omdat de oven met deze methode perfect schoonmaakt. De Siemens HB676GBS1 biedt dus een optimale combinatie van gemak en prestatie.

Pluspunten
  • Dankzij turbo hetelucht kun je gerechten op meerdere niveaus bakken. Met bereidingskwaliteit uit de middenklasse heb je meer mogelijkheden om gerechten te bereiden. Met het pyrolyse reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet.

Minpunten
  • Je hebt geen kerntemperatuurmeter om je gerecht precies naar jouw voorkeur te bereiden. Het bedienen van de oven wordt minder gemakkelijk door basis klasse gebruiksgemak.

Veelgestelde vragen over Siemens HB676GBS1.

Siemens HB676GBS1. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens HB676GBS1. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 38 kg.

Siemens HB676GBS1. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens HB676GBS1. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens HB676GBS1. heeft een kabellengte van 1,2 m.