1. keuken
  2. Siemens KG36EALCA.

Siemens KG36EALCA.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KG36EALCA.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KG36EALCA. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KG36EALCA.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 186 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

74,5 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

C

Kabellengte

2,4 m

Omschrijving van Siemens KG36EALCA.

De Siemens KG36EALCA is een ideale koelkast voor een gezin van 3 tot 4 personen. Hij heeft een modern design, dat past in bijna ieder interieur. Je koopt hem in de kleur zilver, zwart of wit. Deze koelkast is zeer energiezuinig en stil. Hij heeft een energieklasse C, waardoor je bespaart op je energierekening én je doet het milieu een plezier. De luchtcirculatie in de koelkast zorgt ervoor dat er overal een gelijkmatige temperatuur is. Daarnaast is er een speciale FreshSense lade, waar je de luchtvochtigheid op een aparte manier instelt. Hierdoor blijven je groente en fruit langer vers. Je gooit hierdoor minder eten weg. Kortom, met de Siemens KG36EALCA heb je een energiezuinige en goed geïsoleerde koelkast die je boodschappen op de juiste temperatuur bewaart. Zo blijft je eten lekker lang vers!

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse C en is daardoor energiezuinig en goed voor het milieu

    .

    In de koelkast blijven groente en fruit langer vers.

Minpunten
  • Low Frost heeft waardoor je het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar moet ontdooien.

Veelgestelde vragen over Siemens KG36EALCA.

Siemens KG36EALCA. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 186 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KG36EALCA. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 74,5 kg.

Siemens KG36EALCA. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KG36EALCA. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KG36EALCA. heeft een kabellengte van 2,4 m.