1. keuken
 2. AEG FFB53600ZM / Vrijstaand.

AEG FFB53600ZM / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over AEG FFB53600ZM / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk AEG FFB53600ZM / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties AEG FFB53600ZM / Vrijstaand.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 62,5 cm

Gewicht

40 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

D

Kabellengte

Omschrijving van AEG FFB53600ZM / Vrijstaand.

De AEG FFB53600ZM is een energiezuinige vrijstaande vaatwasser met energielabel D. Met 13 couverts heb je voldoende ruimte om een grote hoeveelheid vaat te wassen. Je kunt kiezen uit 5 verschillende vaatwasprogramma's, waaronder een TimeSaver functie waarmee je borden tot 2 keer sneller schoon zijn. Daarnaast heeft de vaatwasser een glasprogramma op 45 graden, waarmee delicate glazen op een zorgvuldige manier gereinigd worden. In het bovenste rek liggen je wijnglazen veilig opgeborgen dankzij de rubberen noppen die de glazen ondersteunen en beschermen. De uitgestelde startfunctie is ook een handige functie waarmee je het vaatwasprogramma zelf kunt bepalen. Zo heb je altijd schone borden en kopjes wanneer jij dat wilt. Kortom, de AEG FFB53600ZM is een uitstekende keuze voor je vaatwasser.

Pluspunten
 • Deze vaatwasser heeft energieklasse D en is daarmee zeer zuinig

  .

  Aan het einde van het wasprogramma opent de vaatwasser zich om zo sneller en beter te kunnen drogen

  .

  De krachtige inverter motor zorgt ervoor dat de vaatwasser stiller is, minder energie verbruikt en minder snel stuk gaat.

Minpunten
 • Door de bestekmand die in de onderkorf zit, is er minder ruimte voor couverts.

Veelgestelde vragen over AEG FFB53600ZM / Vrijstaand.

AEG FFB53600ZM / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 62,5 cm

De plaatsingoptie voor AEG FFB53600ZM / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 40 kg.

AEG FFB53600ZM / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

AEG FFB53600ZM / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. AEG FFB53600ZM / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .